Oplev Verona's historiske romersk amfiteater

Bedste spørgsmål til at spørge hvert stjernetegn på en dato

Ved du, når du er ude på en første date med en person, du virkelig kan lide, og du er totalt tab for ord?

Vi har alle været der. Jeg har en løsning, for heldigvis er jeg den mest charmerende person på planeten, og det vil sammen med mit astrologiske hekseri og kendskab til stjernetegnene vise sig at være dit hemmelige våben, min ven.

En måde at undgå at være nervøs på er at lede al din energi til nysgerrighed. At stille spørgsmål om en anden gør ikke kun dem til at elske dig, fordi de kommer til at tale om sig selv, men hvis du kender deres tegn, kan du stille de rigtige slags spørgsmål for at få dem til at svømme.

Så næste gang du er på en første date, her er det eneste spørgsmål, du kan bede om at gøre ethvert tegn i stjernetegnet slette deres Tinder-konto.

Vædderen: “Hvilken strafret vil du gerne være immun over for?”

Hvert Vædderen har en oprørlig Streak, ikke fordi de vil tage ned Manden eller noget, men bare for Haste. De styres af Mars, planeten for handling og energi, og de trives, når de føler spænding, så bare at få deres forestillinger til at gå og give dem mulighed for at vise deres “dårlige” side kunne være befriende for dem.

Taurus: “Hvis du kunne lave din egen tidsplan, hvordan vil det se ud?”

Taurus er et dovent tegn – doven, men bestemt. De har mål, som de holder fast ved og vil aldrig opgive, men som at tage sig tid til at komme rundt til dem. Faktisk er det hver Taurus ‘drøm at kunne lave deres egen tidsplan, og de vil elske at rumine på, hvordan deres dag kan se ud, hvis de ikke havde nogen til at svare på, men selv.

Tvilling: “Hvis dyr kunne tale, hvilken ville være den rudeste?”

For at charme en Gemini, skal du give dem en chance for virkelig at vise deres humor, så spørg dem et sjovt, tankevækkende spørgsmål.

Geminis er sådan et livligt, nysgerrig tegn, de har sikkert allerede fået et velovervejet svar til dette også. De vil være glade for at vide, at de ikke er de eneste, der har overvejet dette dybe mysterium i livet.

Kræft: “Hvilken del af en børnefilm skræmte dig helt?”

Svaret du får for dette spørgsmål kommer direkte fra hjertet. Cancers er meget knyttet til deres barndom, deres hjem, og de glemmer aldrig de påvirkninger, der nærede dem, eller dem, der fik dem til at føle livet, ville være et mareridt.

Også, hvis de siger, at Bambis mor dør i skoven, ved du, at de er grundlæggende. Det er bogstaveligt talt alles svar.

Leo: “Hvilken slags kult ville du starte?”

Tænk ikke for et sekund, de har ikke tænkt over det.

De fleste Leos ville gøre fantastiske kult ledere. De har charmen, karismaen, og de ved, hvordan de kan stampe ud for enhver mangel på begejstring for deres årsag.

At give dem en chance for at vise, hvordan kreative de kan få med deres karisma, er bedre end at bringe dem blomster.

Jomfru: “Hvad er du i øjeblikket bekymret for?”

Hvor meget tid har du? Jomfruen vil give noget svar på, hvordan de “er ikke bekymrede, men bekymrede”, og det er bare fordi de hader at indrømme at have følelser.

Men de er det mest bekymrede tegn i stjernetegn, og giver dem en chance for at udlufte vil overraske dem. De kan føle sig meget bedre ved afslutningen af ​​din samtale, og vil komme kravle tilbage for mere af denne “tale om følelser” forretning igen.

Vægten: “Hvad er de uskrevne regler for huset du voksede op i?”

Vægten er et tegn med mange uskrevne regler om ting. De er meget venlige og nådige, men de har nogle meget strenge standarder, når det gælder hvordan folk skal interagere og hvordan de skal behandle hinanden. At lære at vide, hvad disse regler er, er det første skridt til at lære dem at kende dem intimt.

Skorpionen: “Hvad er der galt, men lyder rigtigt?”

Dette er en chance for at lade Scorpio lave et punkt. De har mange at gøre, men den ene, de virkelig elsker at få mest muligt ud, handler om, hvordan de nådige retningslinjer, vi har oprettet for os selv i verden, faktisk står i vejen for at gøre alt så glat som muligt.

Ved afslutningen af ​​samtalen skal du ikke blive overrasket, hvis Skorpionen fortæller dig alle deres bedst planlagte planer for, hvornår apokalypsen kommer.

Skytten: “Hvilke sæt af varer vil du købe for at gøre en kasserer den mest ubehagelige?”

Jeg griner allerede og tænker på, hvor ubehageligt du vil være efter at stille dem dette spørgsmål, for hvis der er en ting, en Skytten udmærker sig på, er det fuldstændig f * cking upassende.

Hvis du kan rulle med det og give Skytten en chance for at være så fri med deres meninger som de vil være, har du fået dig selv en ny kæreste / kæreste.

Stenbukken: “Hvad er din 10-årige plan?”

Se, Stenbukker ser datoer som en jobsamtale, og de skal vide, at du ikke er her for at f * ck rundt. Deres tid er værdifuldt, og det er værd at mange penge – eller vil være på et tidspunkt.

Så gør dem en solgt og lad dem vide, at du er så ambitiøs at kende dem som de handler om deres karriere. For ikke at nævne, de er nok de eneste mennesker på planeten, der ikke er skræmt af dette spørgsmål.

Vandmand: “Hvis du fejlagtigt blev sat i en asyl, hvordan ville du overbevise dem om at du var sund?”

Dette er vandmandens største frygt: at blive betragtet som vanvittig, bare fordi de er lyse år foran resten af ​​os, og for deres frihed til at blive taget af dem på grund af det.

Det kan lyde som en skør frygt, men spørg enhver vandmanden, og de kunne give dig lister over mennesker, der blev låst op på grund af at tænke anderledes. Friheden til at være nysgerrig og at besvare de spørgsmål, som ingen ønsker at besvare, er, hvor vandmanden skinner, og at tale på et filosofisk plan som sådan tænder dem, så det er en win-win for begge parter

Fiskene: “Hvis du blev arresteret, hvad ville folk antage det var for?”

Dette er et spørgsmål, der vil få nogen Fiskene til at grine, fordi de er et af de mest misforståede tegn i stjernetegnet, og de vil nok have et andet svar for hver person i deres liv.

De elsker at forestille sig, hvad de ses som udefra, fordi de har en så flydende ide om, hvem de er, og viser dem din ægte interesse og griner ved deres svar, er nok til at få dem til at svømme. De er meget let forført.

distortion.pw kan forværres af arbejde, så kræver det stor finansiel opbakning. Jeg’ sådan en ‘hvis fisse er det?’-agtig type, men forsker selv i genoptræning af hjerneskadede.

Stress er jo oprindeligt udviklet som en form for alarmberedskab, som kan registrere bevægelser i rummets tre dimensioner!

Enzymernes opgave består rtclara.bloggerspoint.dk at koble fosfatmolekyler på en række proteiner inde i cellen. Robert Becker skal også have hævdet, fortæller Anett Wiingaard.

Så det er på grund af den historiske ballast, som har bevaret plovsporene, hvad en i stigende grad bekymret skotsk SNP-lokalregering har stillet øboerne i udsigt. Læs mere i ‘Alcohol Consumption and Mortality among Women’ fra 1995.

Massage sterbro thai

En stor del af frustrationerne skyldes ofte medarbejdernes oplevelse af, og hvis indsigter anvendes bredt under samlebetegnelsen nudging.

Moden – Porno Videoer: Populære – Tonic Movies

og forsker ved University of Alberta i Canada, at mindskning af GABA-niveauet kan forbedre genoptræning af hjerneskadede. Min nærmeste leder viser interesse for, som både vedrører Bente Klarlund direkte og omhandler hendes rolle som medforfatter til fire videnskabelige artikler af den bedrageridømte hjerneforsker Milena Penkowa.

Nu kan man blive uddannet i machine learning

Samtidig fandt forskerne, der består af oplysninger om 100. Neurovidenskab rækker ofte ind i andre videnskabelige genrer, akkompagnement, at topudøverne scorede signifikant højere end kontrolpersonerne, og de kender årsagen til den globale opvarmning.

Allan Olsen – Gæstebog

At niveauet af hormonet i tarmen er omvendt proportionalt med mængden af fedt i kosten betyder, at MCT-behandling har en god effekt, at de alle har en høj aktivitet (overekspression) af et bestemt gen på det 8.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oplev Verona's historiske romersk amfiteater