Lad os lave en splash! 60 baggård Pond Ideer til enhver Budget du starter denne weekend!

Oplev Verona’s historiske romersk amfiteater

En af Europas premiere sommerfestivaler, Verona Opera løber fra slutningen af ​​juni til august inden for byens historiske romerske amfiteater. Bygget i det 1. århundrede, er strukturen bemærkelsesværdigt godt bevaret og centralt beliggende indenfor Verona’s største piazza.

Amfiteateret er en af ​​de mest intakte stykker af den romerske æra, bortset fra den manglende dekorative marmorfacade og ydervæg, der sidder midt på piazzaen.

På trods af navnet er det næppe en ruin overhovedet, men faktisk et fungerende operahus, der fungerer i det væsentlige det samme som det, der er bygget inden for de sidste 20 år. Det er et utroligt sted med en plads på 22.000, med omfattende omfattende sæt, der rulles gennem byen og ind i arenaen for ekstravagante produktioner af Aida, Carmen og Turnadot.

Selv for dem uden smag for opera er beliggenheden og indstillingen af ​​Verona Arena et must for enhver med en påskønnelse for arkitektur og italiensk historie.

Som Verona premiere begivenhed tiltrækker operaen et tværsnit af lokale og turister ved hånden for at være vidne til den årlige festival. De fleste forestillinger er udsolgt og byder på hver topdiva i virksomheden, herunder Pavarotti og Domingo. Friluftsarenaen er ikke forbundet med mikrofoner, og selvom akustikken i teatret er utroligt – der er stadig døde pletter.

Det er værd at hengive sig i et pricier sæde, da de billigere er på førstegrundsbasis og fyldes op ret tidligt. Hvis det regner før operaen begynder, tilbydes der tilbagekøb. Efter den første note – det er køberens anger. Hvis regnen er ramt, og sommertorden er almindelig, skal du træde så hurtigt som muligt for at undgå køen på 22.000 tilskuere.

Elite.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os lave en splash! 60 baggård Pond Ideer til enhver Budget du starter denne weekend!